Свържи се с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!

За контакти и информация за запазване на часове, можете да ни потърсите, по някои от следните начини:

0899 933 740
0897 823 039
contact@zapazi-chas.eu
София, ул. "Иван Денкоглу" 9

Ирисова Диагностика

С апаратура от последно поколение

Научи още

При компютърната ирисова диагностика очите се заснемат през биомикроскоп с цифрова камера. По снимката на ирисите, специализиран софтуер анализира и прави диагностика по органи и системи, разкрива минали, настоящи, генетични или зараждащи се заболявания.

Какво представлява иридологията?

Иридологията е наука, която се занимава с интерпретацията на адаптационно-трофичните изменения в ириса на окото, които са резултат от заболявания на дадени органи и системи в организма. Ирисовата диагностика е безболезнен и безкръвен метод за определяне на здравословното състояние на организма.

Ирисът е екран на здравословното състояние

Всеки орган има определена зона, в която се проектира върху ириса. Така се получава цялостна картина за здравето на пациента. Ирисовата диагтностика позволява да се открие болестният процес в ранния му стадий на развитие. Могат да бъдат диагностицирани и някои генетични слабости и предразположености на индивида.

Връзка между отделни заболявания

В човешкия организъм често се развиват едновременно няколко свързани помежду си заболявания. Чрез ирисовата диагностика е възможно установяването на болестните процеси и разкриването на взаимната им връзка. Всеки орган може да окаже неблагоприятно влияние върху активността на останалите органи. Ирисът дава информация за последователността на болестното развитие от острия до дегенеративния стадий на възпалението.

Токсини и минерален баланс

От ириса може да се определи локализацията на различни токсини в организма. Те се отразяват на обмяната в даден орган на клетъчно равнище, а оттам и на целия организъм. С ирисовата диагностика може да се определи и минералният баланс в организма, когато недостигът на някои елементи води до негативни промени на клетъчно и тъканно ниво. Цена на ирисова диагностика: 50 лв. Ирисова диагностика + хранителни и здравословни съвети - 70лв.